top of page
Доц. д-р Йоздамар, Бахчеджи Истанбул (3)

На 26 и 27 юни 2021 в Бургас топ специалиста по репродуктивна медицина, доц. д-р Йозкан Йоздамар, клиника Бахчеджи, Истанбул консултира пациенти безплатно.

healthgroup.png
30167424_2055279834744343_59479174067330
bahceci yozdamar (2).png

На 26 и 27 юни 2021г. доц. д-р. Йозкан Йоздамар ще проведе безплатни консултации с пациенти в гр. Бургас. Посещението на топ специалиста се организира със съдействието на Турмед Сървисиз, официален партньор на клиника Бахчеджи, Истанбул в България,

Доц. д-р Йоздамар е водещ лекар по асистирана репродуктивна медицина и идва за пръв път в България по покана на Турмед Сървисиз. Доктора специализира в трудни случаи - пациенти с изчерпан яйчников резерв, повтарящи се аборти или неуспехи при имплантацията, ендометриоза, поли-кистозни яйчници и др.

Заедно с екипа на ин витро клиника Бахчеджи, която разполага с най-съвременна апаратура, опитен екип ембриолози, андролози и др. доцент д-р Йоздамар постига отлични резултати и има висока успеваемост.

 

За да заявите желание за консултациите с д-р Йоздамар, моля попълнете формуляра по-долу или ако имате въпроси се обадете на 08 9999 7844 или 08 9999 7878.

Консултациите са подходящи, както за двойки с предишни неуспехи, така и за двойки, които тепърва се насочват към ин витро лечение. Местата се ограничени!

Доцент Йоздамар в Бургас 26-27 юни 2021
Интересувам се от други болници:
Изберете файла от тук
От къде научихте за нас?
Във връзка с регулациите относно обработка на личните данни, които предоставяте в настоящия формуляр, моля да прочетете информацията по-долу и ако не възразявате да боравим с нея, моля отбележете вашата възраст и съгласие. Без Вашето изрично съгласие, не можем да обработваме личните Ви данни, и не можем да приемем Вашата регистрация. В случай, че сте под 16 годишна възраст, заповядайте в офис на фирмата ни с лицето, носещо родителската отговорност за Вас, за да се регистрирате.

Благодаря ви. Наш представител ще се свърже с вас при първа възможност.

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ФИЗИКАЛЕН ПРЕГЛЕД НЯМА ДА ИМА. ДОКТОРА ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРА ПО ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПО АНАМНЕЗАТА, КОЯТО ЩЕ СЕ СНЕМЕ ПО ВРЕМЕ НА КОНСУЛТАЦИИТЕ.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

bottom of page