top of page
Untitled design (1).png
prof.kahraman2.jpg

БОЛНИЦИ МЕМОРИАЛ 

Проф. Семра Кахраман ръководи екип от над 70 специалисти в отделението за Репродуктивна Генетика и Ин Витро в болница Мемориал Шишли, първата болница в Турция акредитирана от JCI. Един от най-добрите в Европа и света, центъра за репродуктивна медицина използва технологии от на световно ниво. Центъра разполага с напълно оборудвани Ин витро, Андрология, Ембриология и Перинатология,  Научно-изследователски и Генетично-диагностични отделения. Мемориал е единствената болница в Турция, която е разполага с всички тези отделения.

0325f2f8-73c6-4f17-bd75-2c31ba4c6b6d.jpg

БОЛНИЦИ МЕМОРИАЛ 

Д-р. Юджел Шахин се присъединява към екипа на проф. Кахраман през 2014г., а към момента е главен лекар и завежда ин витро отделението в центъра за Репродуктивна Генетика и Ин Витро в Мемориал Шишли. Помогнал е на хиляди двойки от България да се сдобият с дете.

Отворила врати прези 2000г, Мемориал бързо се установява като една от водещите здравни групи в Турция. С международно признание за пациентите, които търсят лечение в чужбина са отделенията по ин витро, сърдечна хирургия, трансплантации, роботизирана хирургия, онкология, генетика и др. Болничната група обслужва над 40 000 международни пациента годишно от над 90 държави.

Перлата в короната на болничната група е откритата през 2018г. болница Мемориал Бахчелиевлер. Разположена на територия от 72 000м2, болницата разполага най-съвременна диагностична и оперативна техника. Разполага с 15 операционни, има интензивно отделение с капацитет от 49,  легла, 135 извънболнични и 340 болнични легла. Част от оборудването на болницата е Elekta Versa HD SIGNATURE - лъчетерапия от ново поколение, роботизирана хирургия, системи за образна диагностика (MR, CT, PET-CT, gamma камера, рентген, мамография, флуороскопия, ултразвук, ехокардиография и ангиография).

bottom of page