top of page
Botox Treatment

ПЛАСТИЧНА И ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ

Before and After Surgery

Работим с едни от най-добрите специалисти по пластична и естетична хирургия, естетична хирургия и хирургия при наднормено тегло в Турция и можем да ви предложим качествено лечение в чужбина. Лекарите, на които сме представители работят в реномирани болници в Истанбул с дългогодишни традиции и отлични практики. Ние смятаме, че за получаване на възможно най-добър резултат, след извършване на оперативна интервенция или манипулация, от най-голямо значение е изборът на квалифициран пластичен хирург, който има опит в планираните процедури. Също така интервенциите трябва да бъдат извършени в сертифицирано и специализирано болнично заведение, което обезпечава и гладкото протичане на постоперативния период.

Можем да ви насочим към специалисти, които ще ви предложат цялостно решение тип боди-шейпинг, което включва корекции на няколко зони, едновременно или в няколко стъпки, за постигане на максимален комфорт. Специалистите, с които можем да ви свържем специализират в корекции на лице, гърди и тяло - ринопластика (корекции на нос), смаляване, увеличаване и повдигане на бюст, блефаропластика (корекция на клепачи), отопластика (пластика на уши, аурикопластика), абдоминопластика, липосукция, пластика на ръце, фейслифт, заличаване на бръчки, моделиране на скули, хиалуронова киселина,  лифт на седалище и бедра и др. 

Lingerie Model
Man Getting Botox

През последните години все повече мъже обръщат внимание на външния си вид и се насочват към пластична хирургия. Те също, както и жените, искат да се чувстват добре в тялото си, да имат самочувствие и да са уверени в личния и професионалния живот. Мъжете най-често прибягват към присаждане на коса, липосукция и абдоминопластика, ринопластика и корекция на уши, оформяне на бицепс, подбедрици или оперативно премахване на гинекомастия и др.

Усмивката е едно от първите неща, които хората забелязват. С помощта на козметична дентална хирургия тя се променя и възстановява, като това възвръща самочувствието и увереността на пациентите.  С процедурата "дигитална усмивка" пациента може да ремоделира усмивката си според неговите нужди и желания. Също така, отлични резултати може да се постигнат с избелване, импланти, фасети, фотополимер и емайлопластика или подреждане на зъбите с алайнери.

Dentist
bottom of page