Добре дошли в зоната за пациенти на Турмед Сървисиз. Моля, попълнете информацията по-долу. Тя е необходима, за да Ви отворим досие и да можем да Ви запишем час. След като попълните формуляра и го получим, ще Ви изпратим списък с изследвания, които трябва да подготвите за първоначалния преглед. Изследванията са с валидност от 6 месеца, затова, ако сте правили някои от тях в този период, не е необходимо да ги правите отново.

ТУРМЕД СЪРВИСИЗ - ДАННИ ЗА ИН ВИТРО ПАЦИЕНТА

За пътуването до Турция не е необходима виза, но международният Ви паспорт трябва да е валиден за период от поне 6 месеца от датата на влизане в страната.

Също така, искаме да Ви обърнем внимание, че в Турция се изисква по закон, двойките, които започват ин витро лечение, да са сключили граждански брак. Това обаче не е от значение при предварителния преглед.

Турмед Сървисиз е администратор на лични данни и като такъв полагаме всички необходими усилия, за да съхраняваме вашите лични данни по законосъобразен ред. Тук можете да се запознаете с правилата, които следваме относно "Информация за обработване при събиране на лични данни". Също така, ако все още не сте, моля запознайте се с нашата "Политика за защита на личните данни".

Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger
donate.jpg

Турмед Сървисиз

Бул. "Драган Цанков 31А, ет.2, София 1113, България

+359 8 9999 7844, +359 8 9999 7878

Следвайте ни:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • googlemaps
  • google plus

©2020 by TurMed Services. Сайта има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар - специалист.