top of page
free.jpg

Добре дошли в зоната за пациенти на Турмед Сървисиз. Моля, попълнете информацията по-долу. Тя е необходима, за да Ви отворим досие и да можем да Ви запишем час. След като попълните формуляра и го получим, ще Ви изпратим списък с изследвания, които трябва да подготвите за първоначалния преглед.

ТУРМЕД СЪРВИСИЗ - ДАННИ ЗА ИН ВИТРО ПАЦИЕНТА

Данни за ин витро пациенти
Интересувам се от болници в:
Интересувам се от:
Желаете ли да се възползвате от отстъпките, които сме договорили с клиники, хотели, лаборатории и др?
От къде научихте за нас?
Във връзка с регулациите относно обработка на личните данни, които предоставяте в настоящия формуляр, моля да прочетете информацията по-долу и ако не възразявате да боравим с нея, моля отбележете вашата възраст и съгласие. Без Вашето изрично съгласие, не можем да обработваме личните Ви данни, и не можем да приемем Вашата регистрация. В случай, че сте под 16 годишна възраст, заповядайте в офис на фирмата ни с лицето, носещо родителската отговорност за Вас, за да се регистрирате.

Турмед Сървисиз е администратор на лични данни и като такъв полагаме всички необходими усилия, за да съхраняваме вашите лични данни по законосъобразен ред. Тук можете да се запознаете с правилата, които следваме относно "Информация за обработване при събиране на лични данни". Също така, ако все още не сте, моля запознайте се с нашата "Политика за защита на личните данни".

bottom of page