top of page

85%

успеваемост

GYNOLIFE

Центъра за репродуктивна медицина GynoLife залага на високата успеваемост и удоволетворение на пациентите. Той е единствения център с 80-90% успеваемост в Кипър. 

Екипът на клиниката е с многогодишен опит и постоянно се доусъвършенства в сферата на ин витрото, като следи от близо и прилага последните световни тенденции и иновации в репродуктивната медицина.

В Gynolife вярват, че успеха им се дължи на добрия екип, който са изградили през годините.

Завеждащият ин витро отделението лекар, д-р Мурат Онал, има дългогодишна практика, част от която е придобил при проф. Семра Кахраман, докато е работил в клиниката и в Истанбул. Д-р Мурат вярва в близките отношения между пациент и лекар, като лекуващите се са в непрестанен контакт с него.

Отделението по ембриология в клиниката отговаря на Европейските стандарти и разполага с най-съвременно оборудване. Докторите в клиниката се гордеят с резултатите на лабораторията и ембриолозите.

Gynolife разполага с една от най-големите бази на донори в Кипър. Донори от всички раси и с разнообразен произход са на разположение на пациентите.  В повечето случаи подходящ донор се подбира в рамките на няколко дни и лечението може да започне веднага, стига здравословното състояние на реципиентката да го позволява. 

bottom of page