ЗДРАВНА ГРУПА БАХЧЕДЖИ

Основана под ръководството на един от пионерите в ин витро лечението в Турция, проф. Мустафа Бахчечи, клиниката за фертилитет и женско здраве Бахчечи Груп е част от корпорация, която предлага услуги в 6 страни и има над 16 години опит. Благодарение на медицинския екип, който следва най-новите методи в ин витро оплождането, клиники Бахчечи са едни от водещите в Турция и региона. Лабораториите по ембриология са оборудвани с най-съвременни технологии и се отличават с добро обслужване и високи резултати.

Бахчечи Груп предлага услуги на пациенти в своите 12 центъра в 7 държави, като голяма част от пациентите, които се лекуват там са чужденци. Над 40 000 бебета са се родили в резултат на успешно ин витро лечение и постигната бременност в клиниките на Бахчечи в Турция. Водещи лекари там са  д-р Гювенч Карликая и д-р Емре Тургут.

Проф. д-р Мустафа Бахчеджи завършва медицина през 1980 г. във Факултета по Медицина към Университета в Анкара. Там специализира и Акушерство и гинекология през същата година. През 1991 г. става доцент, а през 2000 г. получава званието професор. 

Проф. Бахчеджи основава центъра по Женско здраве и Инвитро в German Hospital в Истанбул през 1996 г, а през 1997 г. основава Гинекологичен, Родилен, Диагностичен и Лечебен Център Бахчеджи в Нишанташъ, Истанбул. През следващите години здравния холдинг се разраства, като към момента има 6 центъра по цял свят - Турция, Косово, Кюрдистан, Ирак, Босна и  Херцеговина​.

Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger

Турмед Сървисиз

Бул. "Драган Цанков 31А, ет.2, София 1113, България

+359 8 9999 7844, +359 8 9999 7878

Следвайте ни:

donate.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • googlemaps
  • google plus

©2019 by TurMed Services. Сайта има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар - специалист.