ПАРТНЬОРИ И ОТСТЪПКИ

По-долу ще намерите координати на наши партньори и отстъпки, които можете да ползвате. Попълнете формуляра тук, за да ви изготвим специална пластмасова карта за отстъпка, за да се легитимирате. Картите са БЕЗПЛАТНИ.

Важно е да представите картата преди нашите партньори да са въвели изследванията или да сте направили покупка. Ако имате проблем и/или ви отказват да ви начислят отстъпка, моля свържете се незабавно с нас. Имайте предвид, че лабораториите изпращат ограничен брой изследвания в чужбина, като за тях повечето ни партньори не могат да предложат отстъпка, тъй като те се извършват от външни фирми.  On-line магазините за здравословна храна и добавки предоставят място за код за отстъпка - моля въведете TURMED, за да се възползвате.

Турмед Сървисиз е администратор на лични данни и като такъв полагаме всички необходими усилия, за да съхраняваме вашите лични данни по законосъобразен ред. Тук можете да се запознаете с правилата, които следваме относно "Информация за обработване при събиране на лични данни". Също така, ако все още не сте, моля запознайте се с нашата "Политика за защита на личните данни

Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger

Турмед Сървисиз

Бул. "Драган Цанков 31А, ет.2, София 1113, България

+359 8 9999 7844, +359 8 9999 7878

Следвайте ни:

donate.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • googlemaps
  • google plus

©2019 by TurMed Services. Сайта има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар - специалист.