top of page

ЗДРАВНА ГРУПА БАХЧЕДЖИ

Основана под ръководството на един от пионерите в ин витро лечението в Турция, проф. Мустафа Бахчеджи, клиниката за фертилитет и женско здраве Бахчечи Груп е част от корпорация, която предлага услуги в 6 страни и има над 24 години опит. Благодарение на медицинския екип, който следва най-новите методи в ин витро оплождането, клиники Бахчеджи са едни от водещите в Турция и региона. Лабораториите по ембриология са оборудвани с най-съвременни технологии и се отличават с добро обслужване и високи резултати.

133992591_239210140901880_43153763910999

Професор д-р Йозкан Йоздамар е един от водещите лекари в клиника Бахчеджи. Доктора специализира в трудни случаи и пациенти с повтарящи се аборти, ендометриоза, репродуктивна хирургия, изчерпан яйчников резерв и др. Другия водещ лекар в клиниката се казва доц. д-р Гювенч Карлъкая, за него можете да прочетете тук.

Бахчеджи Груп предлага услуги на пациенти в своите 12 центъра в 7 държави, като голяма част от пациентите, които се лекуват там са чужденци. Над 70 000 бебета са се родили в резултат на успешно ин витро лечение и постигната бременност в клиниките на Бахчеджи в Турция.

Основателя на клиниката, проф. д-р Мустафа Бахчеджи завършва медицина през 1980 г. във Факултета по Медицина към Университета в Анкара. Там специализира и Акушерство и гинекология през същата година. През 1991 г. става доцент, а през 2000 г. получава званието професор. 

Проф. Бахчеджи основава центъра по Женско здраве и Инвитро в German Hospital в Истанбул през 1996 г, а през 1997 г. основава Гинекологичен, Родилен, Диагностичен и Лечебен Център Бахчеджи в Нишанташъ, Истанбул. През следващите години здравния холдинг се разраства, като към момента има 6 центъра по цял свят - Турция, Косово, Кюрдистан, Ирак, Босна и  Херцеговина​.

bottom of page