МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ХЕРЗЛИЯ, ИЗРАЕЛ

Медицински Център Херзлия е една от водещите медицински институции в Израел, създадена през 1983, като нейната цел е да се създаде болница, която отговаря на най-високите стандарти в частната медицина. В тази многопрофилна болница, пациентите имат достъп до пълната гама от медицински услуги: консултации с едни от най-добрите експерти в Израел, задълбочена диагностика, консервативно хирургично лечение от най-високо ниво.

Болницата предлага услуги на пациенти от над 60 държави, както и на дипломати и служители в 64 посолства, консулства,  туристи и др.

Екипът на Медицински Център Херзлия цели да обърне персонално внимание на всеки пациент, тъй като смятат, че всеки има нинфивидуални нужди и очаквания. Тази политика на болницата води до индивидуални планове за лечение, изготвени от едни от най-добрите специалисти, който са в крак с най-новите иновации и опции за лечение.

При много от случаите, болницата предлага иновативни изследвания, които установяват и определят естеството на конкретното заболяване.

Херзлия е собственост на Clalit, втората по големина организация за медицина в света, които са собственик и на най-големите обществени и частни болници в Израел. Като най-голямата чстна болница в групата на  Clalit, Медицински Център Херзлия осигурява на пациентите си достъп до който и да е специалист, здравен факултет или каквато и да е друга медицинска експертиза в Израел. Всички болници от групата на Clalit са свързани с Медицински Университети в Израел, което означава, че специалистите, които работят в Центъра са винаги в крак с най-новите медицински изследвания и разработки.

Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger

Турмед Сървисиз

Бул. "Драган Цанков 31А, ет.2, София 1113, България

+359 8 9999 7844, +359 8 9999 7878

Следвайте ни:

donate.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • googlemaps
  • google plus

©2019 by TurMed Services. Сайта има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар - специалист.