top of page
Turmed for free.png

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ НАШИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

📱08 9999 7844 / 📱08 9999 7878

Когато за пръв път тръгнахме за Истанбул, бяхме събрали информация от форумите и от координаторите на болниците, но след като пристигнахме на място, се оказа, че имаме нужда от много повече. Затова, много от услугите, които предлагаме, сме пробвали и преживяли лично. Познаваме се с лекарите, сестрите и другия медицински персонал. С времето учавствахме на редица международни конференции и форуми, като успяхме да увеличим значително броя на лечебните заведения, с които работим. Също така, успяхме да договорим по-ниски цени  в някои от хотелите, с които работим, аптеки и др. Свържете се с нас, за повече информация относно преференциалните цени, които можете да използвате.

Надяваме се, да гледате на нас като на Ваш приятел и помощник, докато избирате кое е най-подходящото лечение за Вас и къде да го извършите. Ще направим всичко възможно, за да Ви помогнем в избора ви на транспорт, място за престой, лекарства,  и т.н. Искрено се надяваме, че с наша помощ, ще достигнете до така желания успех.

 

По-долу сме описали голяма част от нещата, с които можем да Ви помогнем БЕЗПЛАТНО. Ако имате нужда от нещо, което не е описано там, моля свържете се с нас и ще направим всичко по силите си да Ви помогнем.

Hospital

Ще Ви помогнем с информация за болниците и какво предлагат те, за да можете да вземете най-правилното решение за предстоящото Ви лечение. Ще отправим запитване до няколко болници, които специализират във лечението на вашите здравословни проблеми и ще Ви представим второ мнение от техните специалисти. Вярваме, че информацията е най-важното нещо, преди да започнете лечението. Понякога, за да изберете "своята" болница, най-добре е да посетите няколко на място.

Doctor Using Digital Tablet

След като направите своя избор, ще Ви помогнем да запишете час в една или няколко болници за първичен преглед в удобен за вас ден и време. Ще Ви информираме за това, кои доктори ще правят прегледа Ви и как ще протече денят ви в болницата.  След първичния преглед, ако и когато вземете решение, че желаете да продължите, ще Ви съдействаме да запишете час за назначеното Ви лечение.

Doctor with Files

Ще Ви помогнем да попълните необходимите документи изисквани за първичния преглед и ще Ви съдействаме с превод при необходимост.
Ще Ви помогнем със сортирането на изследванията, които вече имате и ще Ви съдействаме за допълнителните изследвания, които болницата може да изиска от Вас. Пациентите на Турмед Сървисиз се ползват с отстъпки в по-големите лаборатории в страната.
Ще ви помогнем с избора на транспорт - самолет, автомобил или автобус според желанията и възможностите Ви.
Ще ви насочим към хотели, с които работим и ще ви помогнем с резервация, ако е необходимо.

Medical form with stethoscope

Ще Ви помогнем с информация какво да очаквате по време на лечението - колко струва, колко средства да предвидите за престой и лекарства, колко време да очаквате да останете по време на лечението, колко често са прегледите, колко време след процедурите можете да пътувате с кола или самолет и др.
В случай, че нямате възможност да дойдете в офиса ни лично,  бихме могли да Ви помогнем, като ни изпратите всичко по електронна поща и комуникираме по скайп/вайбър/телефон.

bottom of page