Процедури с донорски материал

1280px-Flag_of_the_Turkish_Republic_of_N
greece-flag-vector-free-download.jpg

Работим с едни от най-добрите клиники в Кипър, Гърция, Испания и Чехия, всяка от които с дългогодишен опит и висока успеваемост. Клиниките разполагат с богата база донори на яйцеклетки и сперма и за разлика от други места не се налага изчакване, като лечението може да започне веднага, стига здравословното състояние на реципиентите да го позволява.

Донорски Яйцеклетки

 

Лечението с донорски яйцеклетки е приложимо в редица случаи, като намален яйчников резерв, отстранени яйчници, генетични заболявания на някои или на двамата родители, напреднала възраст на жената,  и др. За повече информация, моля попълнете формуляра като кликнтете тук.

 

Донорска сперма

Лечението с донорска сперма е приложимо за двойки при които мъжът е с липса на сперматозоиди в еякулата, при генетични увреждания при мъжа и др. В някои страни е разрешено и донорска сперма да се използва при еднополови двойки или при липсата на партньор. За повече информация, моля попълнете формуляра като кликнтете тук.

Донорски ембриони

 

Лечението с донорски ембриони е подходящо за двойки, при които и двамата партньори са с генетични увреждания, при напреднала възраст на жената и липса на сперматозоиди при мъжа. Също така е подходящо при жени в напреднала възраст без партньор и или еднополови двойки. За повече информация, моля попълнете формуляра като кликнтете тук.

Сурогатно майчинство

Сурогатното майчинство е подходящо за двойки при които жената физически не може да износи бременност поради увреждане на матката, нейното оперативно премахване, форма и състояние по рождение. В някои страни е възможно еднополови двойки да ползват услугите на сурогатна майка.За повече информация, моля попълнете формуляра като кликнтете тук.

Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger

Турмед Сървисиз

Бул. "Драган Цанков 31А, ет.2, София 1113, България

+359 8 9999 7844, +359 8 9999 7878

Следвайте ни:

donate.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • googlemaps
  • google plus

©2019 by TurMed Services. Сайта има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар - специалист.