top of page
Turmed for free (1).png

ПРОЦЕДУРИ С ДОНОРСКИ МАТЕРИАЛ

1280px-Flag_of_the_Turkish_Republic_of_N
greece-flag-vector-free-download.jpg
300px-Flag_of_Spain.svg.png
czech-republic-flag-image-vector-8929360

📱08 9999 7844 / 📱08 9999 7878

Работим с едни от най-добрите клиники в Кипър, Гърция, Испания и Чехия, всяка от които с дългогодишен опит и висока успеваемост. Клиниките разполагат с богата база донори на яйцеклетки и сперма и за разлика от други места не се налага изчакване, като лечението може да започне веднага, стига здравословното състояние на реципиентите да го позволява.

Донорски Яйцеклетки

 

Лечението с донорски яйцеклетки е приложимо в редица случаи, като намален яйчников резерв, отстранени яйчници, генетични заболявания на някои или на двамата родители, напреднала възраст на жената,  и др. За повече информация, моля кликнтете тук или на линка по-долу.

Донорска сперма

Лечението с донорска сперма е приложимо за двойки при които мъжът е с липса на сперматозоиди в еякулата, при генетични увреждания при мъжа и др. В някои страни е разрешено и донорска сперма да се използва при еднополови двойки или при липсата на партньор.За повече информация, моля кликнтете тук или на линка по-долу.

Донорски ембриони

 

Лечението с донорски ембриони е подходящо за двойки, при които и двамата партньори са с генетични увреждания, при напреднала възраст на жената и липса на сперматозоиди при мъжа. Също така е подходящо при жени в напреднала възраст без партньор и или еднополови двойки.

.За повече информация, моля кликнтете тук или на линка по-долу.

Сурогатно майчинство

Сурогатното майчинство е подходящо за двойки при които жената физически не може да износи бременност поради увреждане на матката, нейното оперативно премахване, форма и състояние по рождение. В някои страни е възможно еднополови двойки да ползват услугите на сурогатна майка. .За повече информация, моля кликнтете тук или на линка по-долу.

bottom of page