КЛИНИКИ ЕСТЕТИКА

Здравна Група Естетика е основана, за да задоволи очакванията и желанията на пациентите си в лечебния процес от гледна точка на качество и комфорт, както и да спомогне за разпространяването на иновативните  технологии в пластичната хирургия  в присаждането на коса. Доволните пациенти са лицето на корпоративната визия на клиниките - съчетание на здраве и красота! Основният принцип на Здравна Група Естетика е идеята, че здравето е първоизточник на красотата, а красотата е отражение на чувството за пълноценност, удовлетвореност и вътрешна хармония.

 

 

Здравна Група Естетика започва своята дейност през 2007 година с откриването на първата си многопрофилна болница за активно лечение Ethica İncirli. Непосредствено след откриването и́ следват клиниките за пластична и естетична хирургия и присаждане на коса Estethica Bakırköy през 2008, Estethica Ataşehir през 2010 и Estethica Levent през 2011 година.

 

Болниците и медицинските центрове от групата имат за цел да се достигне най-високо ниво на качество на обслужването, предоперативно детайлно информиране на пациентите, прилагане на последните технологии в лечението им, гаранция за качество и правилно изпълнение на процедурите. Целта на Esthetica е да се предоставят възможно най – квалифицирани услуги във всеки един аспект на лечението  на достъпни цени .

Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger

Турмед Сървисиз

Бул. "Драган Цанков 31А, ет.2, София 1113, България

+359 8 9999 7844, +359 8 9999 7878

Следвайте ни:

donate.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • googlemaps
  • google plus

©2019 by TurMed Services. Сайта има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар - специалист.