top of page
Hair Treatment

ПРИСАЖДАНЕ НА КОСА

📱+359 876 01 7878

С напредването на медицината, присаждането на коса в днешно време е бърза и лесна естетическа процедура, която позволява на мъже и жени да възвърнат увереността и самочувствието си. Загубата на коса или оплешивяването би могла да е поради напреднала възраст, хормонален дисбаланс, предишни некачествени процедури за трансплантация и др.

Вижте разликата

Натиснете тук.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ:

  • Трансплантацията на коса е подходяща както за мъже, така и за жени

orig2.jpg
  • Трансплантацията на коса е безболезнена и сигурна процедура, стига да се извършва от квалифицирани специалисти на приспособени за тази цел места, като специално пригодени операционни или манипулациони.

  • В Турция има много места, които предлагат присаждане на коса на ниска цена, но пациентите често получават инфекции или имат други трайни последствия, някои от които непоправими.

  • Най-често присадките за коса се взимат от долната част на тила, нареченa също и донорска зона.

  • Присаждането на коса е до живот, като присадките са с продължителността на живот на останалата част от косата ви. След като лечението и възстановителния процес приключат, присадената коса по нищо не се отличава от останалата. 

  • Най-популярния метод се нарича FUE - Folicular Unit Extraction, при който със специален инструмент се вадят присадки (Graft/графт) от донорската зона. Всяка една присадка може да съдържа от 1 до 4 косъма, които после се имплантират.

  • За процедурата е необходим престой от 2-3 дни, като първия ден обикновено е за изследвания. На втория ден се оформя линията на косата, която е индивидуална за всеки пациент и се започва извличането на присадки. В същия ден се извършва и трансплантацията. На следващия ден е първото измиване на косата в клиниката, като пациента получава инструкции и необходимите медикаменти, шампоани и др. 

  • Работим с няколко от най-добрите клиники в Истанбул, всяка от които с дългогодишен опит и отлични резултати. Цените на процедурите варират от 1500-2200 евро, като в тази цена се вклюючват медикаментите след процедурата - шампоан и др., както и престоя в хотел по време на лечението. Важно е да отбележим, че цената не е базирана на бройка, а на максимален брой възможни присадки за всеки конкретен пациент. При предварителна консултация ще получите мнение от лекар, какъв би бил ефекта в конкретния случай и колко графта (присадки) биха били нужни, за да е ефективна процедурата.

  • ПРП (PRP) терапията или плазмотерапията, която повечето клиники предлагат в допълнение към трансплантацията на коса, спомага за по-бързото възстановяване, регенерация на тъканите и подобрява крайния ефект от процедурата. 

Моля попълнете формуляра по-долу, като така ще можете да получите безплатно дистанционно мнение дали трансплантацията на коса е подходяща за вас и какъв ефект бихте могли да очаквате след нея. Направете първа крачка към позитивната промяна сега!

norwood-scale.jpg
The-Ludwig-Scale-of-Womens-Hair-Loss.jpg
bottom of page