top of page
Sleeping Baby
Turmed for free (1).png

ИН ВИТРО В ТУРЦИЯ

ГЪРЦИЯ, КИПЪР, ИСПАНИЯ И ЧЕХИЯ

📱08 9999 7844📱08 9999 7878

130129514_10158816877443890_578517546835
greece-flag-vector-free-download.jpg
1280px-Flag_of_the_Turkish_Republic_of_N
czech-republic-flag-image-vector-8929360
300px-Flag_of_Spain.svg.png

Представител сме на едни от най-добрите ин витро клиники в Турция, Гърция, Кипър, Испания и Чехия, всяка от които с дългогодишен опит и висока успеваемост. Клиниките разполагат с най-модерна техника и отлично обучени екипи, като лечението може да започне веднага, стига здравословното състояние на пациентите да го позволява. За нас ин витро пациентите са освен работа и лична мисия, тъй като и ние сме минали по този път. Повече за нас можете да прочетете тук.

Избор на клиника

 

Избора на ин витро център, който специализира във вашите проблеми е от огромно значение за крайния  успех. Всички клиники, на които сме представител, имат висока успеваемост, но някои разполагат с добри андролози, други имат генетично отделение, трети използват иновативни методи, като PRP и т.н.  Имаме дългогодишен опит, както в личен, така и в професионален план и след като се запознаем със случая ви, ако е необходимо, бихме могли да ви насочим към най-подходящата за вас клиника.

Първоначален преглед

 

Първата стъпка е да запишете час за първоначален преглед. Всяка клиника изисква различен набор от документи и специфични изследвания, които ние ще ви изпратим и помогнем да попълните и подготвите. Можете да ползвате отстъпка във по-големите лаборатории в страната, като получите безплатната си пациентска карта тук. Някои пациенти избират да посетят повече от една клиника за първоначален преглед, за да могат да сравнят предписанията на лекарите и базата за лечение, за което ще се радваме да ви съдействаме. Въпреки, че всички клиники, на които сме представител, са сред най-добрите, не всяка клиника е подходяща за всяка двойка. Някои болници специализират в генетика, други разполгат с по-добър андролог и др. Затова, след като се запознаем със случая бихме могли да ви препоръчаме конкретна болница или специалист. За повече информация относно първоначалния преглед, моля кликнтете тук или на линка по-долу.

Лечение

Лечението е втората стъпка след първоначалния преглед. Понякога след прегледа лекарите назначават допълнителни изследвания, прием на лекарства или се налага хирургична намеса, което може да отложи лечението с месеци. Затова винаги съветваме пациентите да направят първоначален преглед възможно най-рано, за да може да се 'начертае' картата на лечението им.За повече информация, моля кликнтете тук или на линка по-долу.

Грижа по време на бременността

 

След лечението и при постигане на желаната бременност, пред пациентите стои въпроса къде да се проследяват. Работим с лекари в България, които следят ин витро пациенти, които са се лекували в чужбина и са запознати със спецификата при проследяването. За повече информация, моля кликнтете тук или на линка по-долу.

bottom of page