top of page
acibademlogo_Page_1.jpg
30167424_2055279834744343_59479174067330

Проф. Бюлент Търаш за първи път в България!

15037075_10155378071633356_8511744759550

На 7 и 8 декември, събота и неделя, светилото в ин витро медицината, проф. д-р Бюлент Търаш, ще консултира двойки с репродуктивни проблеми у нас. Специалистът идва по покана на Турмед Сървисиз, като консултациите ще се проведат в гр. София.  Проф. Търаш е директор на ин витро отделението в болница Аджъбадем, Маслак. Специализирал е в ‘University of London, Royal Postgraduate Medical School, Hammersmith Hospital’, Англия, Assaf Harofeh Medical Center Израел, The Johns Hopkins University Medical School, САЩ, и др.  

Проф. Търаш и екипът му от скоро прилагат иновативни методи, които се прилагат при пациенти с ИЯР (изчерпан яйчников резерв) или в ранна менопауза. Процедурата се извършва, като се вземе малко количество кръв от пациента, която се обработва по специфичен начин, за да се получи субстанция богата на тромбоцити и плазма, която се инжектира в яйчниците или в матката с цел удебеляване на стените и. Този метод може да се използва  и при пациенти със сраствания в матката, които не могат да се подобрят оперативно, като чрез инжектирането на серума в матката се цели удебеляването на ендометриума и по този начин увеличаването  на шансовете за бременност. 

 Наша огромна чест е да сме негов домакин за първото му посещение в България.

maslak.jpg

Консултациите са подходящи за:

​​

  • пациенти, които за пръв път се интересуват от ин витро лечение

  • пациенти, които са имали неуспешни опити в други клиники в България и чужбина и търсят второ мнение

  • Пациенти, с изчерпан яйчников резерв

  • Пациенти със сраствания

  • Пациенти, които се интересуват oт иновативни методи за лечение на ИЯР

  • пациенти с други репродуктивни проблеми​

 

Консултациите ще се проведат в офиса на Турмед Сървисиз, в гр. София, бул. Драган Цанков 31А.Местата са ограничени. За записвания и повече информация, моля попълнете формуляра по-долу като в полето за избор на болница, моля уточнете, че желаете да се запишете за прегледите на 7 и 8 декември.

За прегледите е необходимо да предоставите набор от изследвания, които ще ви изпратим след като се запишете чрез формуляра по-горе, както и да носите изследвания, които сте правили и смятате, че се отнасят към вашия случай.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

bottom of page