top of page

Светилото в репродуктивната медицина, проф. Семра Кахраман, преглежда безплатно на 27 февруари 2023 в болница Мемориал, Истанбул. Организиран е транспорт с автобус и безплатна нощувка.

MEMORIAL_LOGO_edited.png
30167424_2055279834744343_59479174067330
prof.kahraman2.jpg

На 27 февруари 2023г, проф. Семра Кахраман и нейния екип, ще проведат безплатни прегледи на пациенти от България. Прегледите, организирани от Memorial Hospital и Турмед Сървисиз, ще бъдат извършени в Истанбул и са с организиран транспорт и безплатна нощувка.

 

Проф. Семра Кахраман е дългогодишен ръководител на отделението за Асистирани Репродуктивни Технологии и Генетика в болница Мемориал и е помогнала на хиляди двойки от България да се сдобият с дете. Безкрайно сме ѝ благодарни, защото именно там се сбъдна и нашата мечта. (повече информация можете да прочетете тук). 

.

Екипът на проф. Кахраман се състои от над 70 специалисти и е един от най-добрите в Европа и света, като отделението разполага с най-съвременните технологии в генетиката и ин витро оплождането.

 

Детайли за пътуването:

Заминаване на 26.02.2023г., сутринта, от гр. София, на паркинга на магазин МЕТРО, Цариградско Шосе. Пристигане в Истанбул, вечерта на 26.02.2023г. Прегледите ще се проведат от сутринта на 27.02.2023 до ранния следобед на същия ден, след което ще се отправим към България по обратния маршрут.

На 26.02.2023г., Турмед Сървисиз осигурява за пациенетите БЕЗПЛАТНА нощувка, с включена закуска в хотел ELM Suites Istanbul, който се намира в непосредствена близост до болницата. Настаняването е в двойни стаи.

Транспортът до и от Истанбул се заплаща по банка ДИРЕКТНО на транспортната компания. При предварителна заявка, двойки от други градове, ще имат възможност да се присъединят към пътуващите от следните места:

ПЛОВДИВ

  • Бензиностанция Шел (ресторант Хепи) преди Пловдив, на магистралата – 118км. Локацията може да видите ТУК.

ХАРМАНЛИ

  • Бензиностанция OMV, след Харманли. Локацията може да видите ТУК.

СВИЛЕНГРАД

  • Непосредствено преди граничния пункт.

Цената на транспорта е както следва:

  • София-Истанбул-София - 100лв на човек (200лв на двойка)

  • Пловдив-Истанбул-Пловдив - 80лв на човек (160лв на двойка)

  • Харманли/Свиленград-Истанбул-Харманли/Свиленград - 70 лв на човек (140лв на двойка)

Прегледите са подходящи, както за двойки с предишни неуспехи, така и за двойки, които тепърва се насочват към ин витро лечение. Местата се ограничени!

За да заявите желание да се включите към пътуващите, моля попълнете формуляра по-долу или ако имате въпроси, обадете се на 089999 7844, 089999 7878.

Мемориал, пътуване с автобус 26-27/02 2023
Интересувам се от болници в:
Интересувам се от:
Желаете ли да се възползвате от отстъпките, които сме договорили с клиники, хотели, лаборатории и др?
От къде научихте за нас?
Във връзка с регулациите относно обработка на личните данни, които предоставяте в настоящия формуляр, моля да прочетете информацията по-долу и ако не възразявате да боравим с нея, моля отбележете вашата възраст и съгласие. Без Вашето изрично съгласие, не можем да обработваме личните Ви данни, и не можем да приемем Вашата регистрация. В случай, че сте под 16 годишна възраст, заповядайте в офис на фирмата ни с лицето, носещо родителската отговорност за Вас, за да се регистрирате.

Турмед Сървисиз е администратор на лични данни и като такъв полагаме всички необходими усилия, за да съхраняваме вашите лични данни по законосъобразен ред. Тук можете да се запознаете с правилата, които следваме относно "Информация за обработване при събиране на лични данни". Също така, ако все още не сте, моля запознайте се с нашата "Политика за защита на личните данни".

АКО ДАТИТЕ НЕ СА УДОБНИ ЗА ВАС, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

bottom of page