Светилото в репродуктивната медицина, проф. Семра Кахраман, преглежда безплатно на 30 октомври 2019 в болница Мемориал, Истанбул. Организиран е безплатен транспорт с автобус.

NueChJZ3_400x400.png
prof.kahraman2.jpg

На 30 октомври 2019г, проф. Семра Кахраман и нейния екип, ще проведат безплатни прегледи на пациенти от България. Прегледите, организирани от Memorial Hospital и Турмед Сървисиз, ще бъдат извършени в Истанбул и са с безплатен транспорт.

 

Проф. Семра Кахраман е дългогодишен ръководител на отделението за Асистирани Репродуктивни Технологии и Генетика в болница Мемориал и е помогнала на хиляди двойки от България да се сдобият с дете. Безкрайно сме ѝ благодарни, защото именно там се сбъдна и нашата мечта. (повече информация можете да прочетете тук). 

.

Екипът на проф. Кахраман се състои от над 70 специалисти и е един от най-добрите в Европа и света, като отделението разполага с най-съвременните технологии в генетиката и ин витро оплождането.

 

За да заявите желание да се включите към пътуващите, моля попълнете формуляра по-долу или ако имате въпроси, обадете се на 089999 7844.

Транспортът до Истанбул и обратно, както и прегледите, са безплатни. Местата се ограничени! Пътуването ще се осъщвстви по маршрут София – Пловдив – Свиленград – Истанбул, като са предвидени няколко спирки, за да е удобно на пациенти от различни градове да се присъединят.​

Турмед Сървисиз е администратор на лични данни и като такъв полагаме всички необходими усилия, за да съхраняваме вашите лични данни по законосъобразен ред. Тук можете да се запознаете с правилата, които следваме относно "Информация за обработване при събиране на лични данни". Също така, ако все още не сте, моля запознайте се с нашата "Политика за защита на личните данни".

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger

Турмед Сървисиз

Бул. "Драган Цанков 31А, ет.2, София 1113, България

+359 8 9999 7844, +359 8 9999 7878

Следвайте ни:

donate.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn
  • googlemaps
  • google plus

©2019 by TurMed Services. Сайта има информативен характер и не може да замести прегледа при лекар - специалист.