top of page

Д-р Мурат Онал, един от най-добрите репродуктивни специалисти при лечение с донорски материал, в София на 26 и 27 ноември, 2022г.

gl-logo-en.png
logo-kalchev.png
Д-р_edited.jpg
309499164_198544565908512_4773116001427088319_n.jpg

На 26 и 27 ноември 2022г., д-р Мурат Онал, един от най-успешните специалисти по репродуктивна медицина с донорски материал, отново пристига в гр. София по покана на Турмед Сървисиз, за да консултира двойки или жени без партньор в нужда. Успоредно с консултациите ще се осъществят и прегледи, които ще бъдат извършени от д-р Александър Калчев и д-р Владимир Чучумишев, като те ще включват беседа и ехография. Консултациите ще се проведат с любезното съдействие на МЦ 'Д-р Калчев'. Клиниката разполага с най-модерната техника за диагностициране и лечение на репродуктивни проблеми.

Прегледите са подходящи за:

  • Двойки в нужда от донорски яйцеклетки

  • Двойки в нужда от донорска сперма

  • Двойки в нужда от донорски яйцеклетки и сперма

  • Двойки или жени без партньор (мъж), които се интересуват от селекция на пола на ембрионите

  • Жени без партньор (мъж) в нужда от донорска сперма

  • Жени без партньор (мъж) в нужда от донорски яйцеклетки и сперма

  • Жени в партньорски отношения с други жени, които се интересуват от реципрочно ин витро (когато яйцеклетките от единия партньор се оплождат с донорска сперма, а на другия партньор се прави трансфер на ембрионите)

​​

*Закона в Кипър позволява на пациентки до 54 годишна възраст да се подлагат на лечение с донорски материал, стига здравето им да позволява износването на бременност.

успеваемост

Кипър е една от страните, където при лечението с донорски материал не е необходимо пациентите да са сключили граждански брак, а също така е възможно жени, без партньор, да се подложат на лечение с донорски яйцеклетки, сперма  или ембрион.  

Д-р Онал завежда ин витро отделението в клинка Gyno Life, Кипър, и има дългогодишна практика, част от която е придобил в болница Мемориал, Истанбул, под ръководството на проф. Семра Кахраман.

Центъра за репродуктивна медицина Gyno Life залага на високата успеваемост и удоволетворение на пациентите. Клиниката специализира тясно в лечение с донорски яйцеклетки и е ориентирана към пациенти от Великобритания и Европа. Клиниката е единствения център с 80-90% успеваемост в Кипър. Също така, Gyno Life разполага с голяма база донори и не се налага продължително изчакване, както на много други места. 

Местата са ограничени. За записвания и повече информация, моля попълнете формуляра по-долу. За консултациите е необходимо да предоставите набор от изследвания, които ще ви изпратим след като получим формуляра, както и да носите изследвания, образна диагностика и др., които имате и смятате, че се отнася към вашия случай. При трудности с попълването или въпроси, моля свържете се с нас на тел: 08 9999 7844, 08 9999 7878, 0876 7878 69.

Д-р Мурат Онал ноември 2022
Интересувам се от болници в:
Интересувам се от:
Желаете ли да се възползвате от отстъпките, които сме договорили с клиники, хотели, лаборатории и др?
От къде научихте за нас?
Във връзка с регулациите относно обработка на личните данни, които предоставяте в настоящия формуляр, моля да прочетете информацията по-долу и ако не възразявате да боравим с нея, моля отбележете вашата възраст и съгласие. Без Вашето изрично съгласие, не можем да обработваме личните Ви данни, и не можем да приемем Вашата регистрация. В случай, че сте под 16 годишна възраст, заповядайте в офис на фирмата ни с лицето, носещо родителската отговорност за Вас, за да се регистрирате.

Записванията са приключили. Моля свържете се с нас на тел 089999 7844 или 089999 7878, за да запишете час с д-р Мурат Онал.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

Anchor 1
bottom of page