top of page

Д-р Мурат Онал, един от най-добрите репродуктивни специалисти при лечение с донорски материал, в София на 27 и 28 юли, 2019г.

gl-logo-en.png
29196510_1464803533630984_46686135636679
op-dr-murat-onal.png
DSC04781-1024x1024.jpg

На 27 и 28 юли 2019г., д-р Мурат Онал, един от най-успешните специалисти по репродуктивна медицина с донорски материал пристига в гр. София по покана на Турмед Сървисиз. Прегледите ще се осъществят от д-р Александър Калчев, като те ще включват беседа и ехография. Прегледите ще се осъществят с любезното съдействие на клиника Адела, гр. София. Клиниката разполага с най-модерната техника за диагностициране и лечение на репродуктивни проблеми.

Прегледите са подходящи за:

  • Двойки в нужда от донорски яйцеклетки

  • Двойки в нужда от донорска сперма

  • Двойки в нужда от донорски яйцеклетки и сперма

  • Двойки в нужда от донорски ембриони

  • Жени без партньор (мъж) в нужда от донорска сперма

  • Жени без партньор (мъж) в нужда от донорски яйцеклетки и сперма

  • Жени без партньор(мъж) в нужда от донорски ембриони

​​

*Закона в Кипър позволява на пациентки до 54 годишна възраст да се подлагат на лечение с донорски материал, стига здравето им да позволява износването на бременност. Пациенти над 45 годишна възраст минават задължителни прегледи при кардиолог и интернист в Кипър.

Кипър е една от страните, където при лечението с донорски материал не е необходимо пациентите да са сключили граждански брак, а също така е възможно жени, без партньор, да се подложат на лечение с донорски яйцеклетки, сперма  или ембрион.  

Д-р Онал завежда ин витро отделението в клинка Gyno Life, Кипър, и има дългогодишна практика, част от която е придобил в болница Мемориал, Истанбул, под ръководството на проф. Семра Кахраман.

Центъра за репродуктивна медицина Gyno Life залага на високата успеваемост и удоволетворение на пациентите. Клиниката специализира тясно в лечение с донорски яйцеклетки и е ориентирана към пациенти от Великобритания и западна Европа. Клиниката е единствения център с 80-90% успеваемост в Кипър. Също така, клиниката разполага с голяма база донори и не се налага продължително изчакване, както на много други места. 

Местата са ограничени. За записвания и повече информация, моля попълнете формуляра ТУК, като в полето за избор на болница, моля уточнете, че желаете да се запишете за прегледите на 27 и 28 юли.

За прегледите е необходимо да предоставите набор от изследвания, които ще ви изпратим след като се запишете чрез формуляра по-горе, както и да носите изследвания, които сте правили и смятате, че се отнасят към вашия случай.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

bottom of page