top of page
healthgroup.png
30167424_2055279834744343_59479174067330

Д-р Емре Тургут преглежда в София на 28 и 29 юли, 2018г.

За пръв път в България се организират пълноценни прегледи, а не консултации по документи, при двойки с репродуктивни проблеми. 

emre.jpg
DSC04781-1024x1024.jpg

Клиника Бахчеджи, съвместно с Турмед Сървисиз, обявява дни на прегледи за двойки с репродуктивни проблеми на 28 и 29 юли 2018г. Прегледите ще се осъществят с любезното съдействие на клиника Адела, гр. София. Клиниката разполага с най-модерната техника за диагностициране и лечение на репродуктивни проблеми. Всички прегледи ще включват беседа и ехография и ще се проведат от д-р Емре Тургут, съвместно с д-р Александър Калчев, водещи специалисти в областта на репродуктивната медицина. 

Ние, от Турмед Сървисиз, винаги сме се старали да предлагаме най-доброто. Вярваме, че  не може да има компромис в лечението на нашите пациенти. Затова, поканихме именно д-р Александър Калчев за съвместни прегледи с 

д-р Емре Тургут. 

До този момент, всички специалисти, които идваха в България, извършваха единствено консултация, базирана на предоставени от пациента изследвания и епикризи, без физикален преглед. За първи път, специалист от Турция и то един от водещите в репродуктивната медицина, ще прави обстоен, първоначален преглед, какъвто се извършва и на място, в Истанбул. По този начин, може направо да се пристъпи към подготовка за процедура или да се получат конкретни предписания за лечение.

Прегледите са подходящи за:

  • пациенти, които за пръв път се интересуват от ин витро лечение

  • пациенти, които са имали неуспешни опити в други клиники в България и чужбина и търсят второ мнение

  • пациенти с други репродуктивни проблеми​

Местата са ограничени. За записвания и повече информация, моля попълнете формуляра ТУК, като в полето за избор на болница, моля уточнете, че желаете да се запишете за прегледите на 28 и 29 юли.

За прегледите е необходимо да предоставите набор от изследвания, които ще ви изпратим след като се запишете чрез формуляра по-горе, както и да носите изследвания, които сте правили и смятате, че се отнасят към вашия случай.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

bottom of page