top of page
NueChJZ3_400x400.png
30167424_2055279834744343_59479174067330

Топ офталмологът проф. д-р Баръш Сьонмез преглежда безплатно в София на 20 и 21 Май 2017г

doc baris sonmez.jpg

На 20 и 21 май 2017 г, в гр. София, един от най-добрите офталмолози, очен хирург и ръководител на катедра по офталмология в група болници Memorial - Истанбул

проф. д-р Баръш Сьонмез, ще проведе безплатни консултации, организирани от Memorial Hospital и Turmed Services. Посещение на офталмолог от такъв ранг от болница Memorial е първо по рода си в България и ще даде достъп на пациентите у нас до един от най-добрите специалисти в областта.

Проф. д-р Сьонмез е извършил над 5.000 хирургически операции, предимно лазерно лечение на очите, катаракт, операция на роговицата, както и естетична хирургия на окото. 

Д-р Баръш Сьонмез става доцент през 2009 г. и е автор на над 100 научни публикации и доклади, 40 от които са с международно значение. Притежава сертификат от Council of Ophthalmology и е член на Турската асоциация по офталмология, на American Academy of Ophthalmology, Cornea Society и на International Society of Refractive Surgery.

​Консултациите ще се проведат в офиса на Турмед Сървисиз, гр.София, бул. Драган Цанков 31А, ет.2.

Някои от основните направления, в които проф. д-р Сьонмез специализира и за които ще можете да получите информация по време на консултациите са: 

  • операция на катаракта и имплантиране на вътрешно-очни лещи

  • лазера рефрактивна хирургия - LASIK, LASEK, PRK и други лечения с ексимерен лазер

  • рефрактивна хирургия на лещите, факична вътрешно-очна хирургия на лещи, подмяна

  • операция на роговицата, проникваща и ламелна трансплантация на роговица, DSEK, DALK 

  • кератопластика, импланти в роговицата за лечение на пресбиопия, имплантиране на роговичен сегментен пръстен, крослинкинг с използване на UV и колаген при лечение на кератоконус и ектазия на роговицата

  • операция на очната повърхност: лечение с лимбални стволови клетки, трансплантация на амниотична мембрана

  • операция при птеригиум (свръхрастеж на конюктивата), лечение на повърхностни тумори на окото

  • операция при глаукома; трабекулектомия и имплантиране на клапи и др.

Местата са ограничени. За записвания за прегледите и повече информация, моля свържете се с нас на sofia@turmed.bg или на телефон 0876 78 78 69.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.

bottom of page