Контакт:

Whatsapp message turmed
Facebook messenger
  • Black Google+ Icon
  • Black Google Places Icon

Следвайте ни

©2019 by TurMed Services.

healthgroup.png

Д-р Гювенч Карлъкая за първи път в България!

На 1 юни, Деня на детето, светилото в ин витро медицината, д-р Гювенч Карлъкая, ще консултира двойки с репродуктивни проблеми у нас. Специалистът идва по покана на Турмед Сървисиз, като консултациите ще се проведат на 01 и 02 Юни 2019г, в гр. София.  

 Д-р. Гювенч Карлъкая е водещ лекар от клиника Бахчеджи, Истанбул и е добре познат на хиляди български двойки, на които е помогнал да се сдобият с дете. Не случайно избрахме именно тази дата, защото вярваме в символите. Наша огромна чест е да сме негов домакин за първото му посещение в България.

 

Консултациите са подходящи за:

​​

  • пациенти, които за пръв път се интересуват от ин витро лечение

  • пациенти, които са имали неуспешни опити в други клиники в България и чужбина и търсят второ мнение

  • пациенти с други репродуктивни проблеми​

Консултациите ще се проведат в офиса на Турмед Сървисиз, в гр. София, бул. Драган Цанков 31А.Местата са ограничени. За записвания и повече информация, моля попълнете формуляра ТУК, като в полето за избор на болница, моля уточнете, че желаете да се запишете за прегледите на 28 и 29 юли.

За прегледите е необходимо да предоставите набор от изследвания, които ще ви изпратим след като се запишете чрез формуляра по-горе, както и да носите изследвания, които сте правили и смятате, че се отнасят към вашия случай.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С ЛЕКАРЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ПОСЕЩЕНИЯ ИЛИ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПРЕГЛЕД.